A

Ja, pomlad je že tu in naj vam povem, da se boste počutili zelo zaspano. Nekako vam ne bo in ne bo šlo. Zato boste kar nekaj časa zelo počasi hodili na spomladanske kavice na prostem, se nastavljali sončku in z mislimi že bili v poletnih mesecih na morju. Kar preskočiti boste želeli to pomlad, saj če boste sedaj malo zaspali, boste želeli na začetku poletja biti korak pred vsemi drugimi. Ampak počasi … te kavice na pomladanskem soncu vam bodo še kako koristile in vam zbistrile misli. In to naj vam bo ta trenutek najbolj pomembno.

B

Čas je za akcijo. Pomlad bo v vas sprožila veliko energije, veliko dogajanja, vse čute in vse potrebe, ki so to zimo nekje globoko v vas spale. Vse tisto, kar vam je bilo to zimo popolnoma odveč, bo sedaj v aprilu kar butnilo na plano. Mislite, da ste pripravljeni? Mislite, da boste obvladovali sebe in svoje čute? Kimate z glavo? Dobro, to bo super za vas. Pa vendar vam povem: pustite se presenetiti!

C

April bo za vas mesec razmišljanja in mesec taktiziranja, pripravljanja planov za dogajanje do poletnega dopusta. Razmišljali boste, da ste popolnoma nepripravljeni za pomlad in poletje in da morate nekaj postoriti zase. Nekateri boste začeli hujšati, spet drugi pa boste šli nabavljati novo garderobo. Moški boste marsičesa prišparani. Vam bo pomembno v glavnem to, da se skupaj s prijatelji ob kozarcu piva pogovarjate o novih podvigih, ki se nakazujejo na obzorju. Za vse, tako moške in ženske, pa velja, da dokler zadev ne spravite v prakso, nikar ne slavite še zmage.

D

Marsikatero dogajanje bo odvisno od volje drugih. Zatio si aprila nikar ne nalagajte preveč dela in nikar ne premikajte gora zaradi tega ali onega. Naj to počnejo drugi, vi pa medtem umirjeno in taktično srebajte kavice tako v službi kot čez vikende v vašem najljubšem lokalu s prijatelji. To vam pa govorim samo zato, ker se bodo načrti ljudi okoli vas, v aprilu spremenili še stokrat. Raje si vzemite čas za vaše osebne hobije in želje. Pojdite na morje, srkajte sončno energijo, napolnite si baterije. To pa zato, ker ko bo treba v akcijo, bo treba v akcijo.