A – Zamislite si kraj, ki vam je najbolj všeč. Zamislite si trenutke sreče iz vaše preteklosti. In zamislite si vse tiste skrite želje, ki jih že dlje časa hranite kot nekaj, kar boste naredili enkrat v prihodnosti. In zdaj lahko … zdaj boste sami videli, da se vam bodo odprle poti v smereh, ki ste si jih vedno želeli. Univerzum vam bo sedaj ponudil roko. Ampak pozor: samo tisti, ki si bodo upali in zaupali, boste prispeli tja kamor ste si vedno želeli biti. Zato zaupajte. Namenjeno vam je, da stopite korak naprej, sreči naproti.

B – Nove informacije, ki vam bodo prišle naproti, vam bodo pomagale, da boste bolje razumeli situacijo, v kateri se nahajate in obenem vam bodo te informacije tudi nakazale pot, po kateri bi bilo dobro iti, da bi končno nekaj postavili na svoje mesto. Vi ste prijazni in prijetni in to vas na trenutke tepe po glavi. Zato sedaj prisluhnite srcu in intuiciji. In če do sedaj niste verjeli, da obstaja tudi za vas sreča, da je tudi vam namenjeno, potem boste sedaj presenečeni, tako pozitivno presenečeni. Ja, verjemite v življenje, verjemite vase. In novi začetki se bodo za vas odpirali kar sami od sebe.

C – Zelo zelo praktične stvari se vam bodo dogajale. Zato boste z veseljem zvečer zaspali in se naslednji dan zbudili z novimi načrti. Vi boste vsak dan prežeti s pozitivno energijo, saj se vam bo vse, kar boste počeli, dogajalo zelo intenzivno. In če ste sedaj še samski, vas bo energija peljala točno tja kamor mora … v novo partnerstvo. Ravno tako velja za tiste, ki ste trenutno brez službe. Vse se bo premikalo v smereh, ki bodo za vas pozitivne. Zato pogumno. Vaša pot je tlakovana z dobrimi nameni in vas pelje v dobre rezultate.