Kako pridemo do cilja ki smo si ga zadali?

Premalo krat se zavedamo, da svojo realnost krojimo z svojimi mislimi in občutki. Predvsem se premalo osredotočamo na to da so naše misli glavno vodilo tega obstoja. In, da se zaradi njih nahajamo tam kjer smo sedaj v tem trenutku.

Velika večina se bo sedaj zgrozila in rekla, ja pa kaj še. Ampak resnično. Ko delam s strankami vidim, da so že vnaprej prepričani, da jim ne bo uspelo. In poleg tega ne vejo kaj bi pravzaprav radi. In to je enačaj za katastrofo. Tako kot imamo red doma, tako ga moramo imeti tudi v naših glavah.

Zelo je pomembno, da se najprej osredotočimo na cilj, ki bi ga radi dosegli. Vem, da vas velika večina bo rekla, da ne ve kaj je njihov cilj. O tem kako ugotovimo, kaj je naš cilj in kako pridemo, do te naše notranjosti ki je prekrita z veliko čustvi. In zelo lepo varovana. Bomo naslednjič. Ko izberemo cilj, potem naredimo plan. Zelo dobro je, da naredimo določen načrt in si postavimo smernice, kako bomo prišli do njega. Kajti brez nič ni nič.

Ne umikamo pogleda s cilja …

In potem začnemo delati. Zelo pomembno je da postavimo trdne temelje. In da ko jih gradimo, da verjamemo v to kar delamo. Da ne iščemo bližnjic in da se zavedamo, da je včasih potrebno narediti korak več, ampak bomo prišli spočiti na vrh. Kajti pri bližnjicah je tako, da se potem pri vrhu lahko zalomi. Morda, nam je potrebno narediti korak več, zato ker bomo na tej vmesni postaji spoznali osebo, ki nam bo v veliko pomoč. In nam bo pomagala na poti do cilja.

Ne umikamo pogleda s cilja …

Včasih bodo na pot prišle določene »ovire«, ki nas bodo na vsak način želele prepričati, da nismo na pravi poti in da smo se napačno odločili. Mogoče bo na pot prišel dogodek, ki nam bo dal dvom. Ampak takrat je zelo pomembno, polagam vam na srce…

Ne umaknemo pogleda s cilja …

In na koncu dosežemo cilj. Usedemo se in rečemo TO JE TO. Predvsem je pomembno, da čutimo hvaležnost in tisto notranje zadovoljstvo. In, da se zahvaljujemo. Da se nam ne zdi samoumevno čez čas. Ampak, da čutimo ponos.

Glavno vodilo vsega skupaj pa je: Delaj v tišini, naj odmeva le tvoj uspeh.