A – V življenje vam prihajajo energije, ki bodo trajale le kratek čas. Namenjene vam bodo zato, da boste lahko počistili nekaj iz preteklosti in obenem samim sebi odprli pot v prihodnost. Vi ste tisti, ki vas bodo drugi videli kot revolucionarja, kot tistega, ki spreminja nemogoče stvari v mogoče. A pazite … to lahko traja tam največ 10 dni. Zato izberite eno stvar in jo spremenite tako, da bo vam bolj pisana na kožo.

B – Veliko dobrega vas čaka, tako vas kot vse tiste, ki so z vami energetsko povezani. Namejeno vam je, da ste srečni, zadovoljni in polni pozitivnega razmišljanja. Kdorkoli vam bo govoril drugače, vam bo želel krasti energijo ali pa se na vas priklopiti kot energetski vampir. Ampak vi boste kar leteli in težko se bo kdo priklopil na vas. Izkoristite to dobro energijo.

C – V tem obdobju si boste nalagali preveč dela. Čisto preveč se boste obremenjevali za stvari, ki dejansko sploh niso v vaši domeni. Zakaj bi reševali druge, ki se jim ne da delat. Dopustite drugim, da padejo in da okusijo poraz. Ne delajte namesto njih. Raje spustite stvari iz rok, izpustite kontrolo in zaživite v skladiu z vašimi željami in pričakovanji. Si upate?