A

Vaša pomlad bo zaznamovana z izzivi. Ti izzivi ne bodo zelo težki ali pa naporni. Le postaviti se boste morali zase, pokazati boste morali svoj pravi karakter in se odločiti po kateri poti boste nadaljevali. Zelo pomembno bo to kajti šele poleti boste spoznali, da ste zares iz pravega testa in da se vam ravno zaradi te pomladi stvari lepo odvijajo. Predvsem pa v naslednjih mesecih res popazite, da si boste kaj privoščili in da boste znali uživati.

B

Pomlad bo za vas prišla na velika vrata. Vi boste srečni in zadovoljni. Spomladansko sonce bo napolnilo vašo dušo. Veliko se boste sprehajali, nekateri si boste kupili sadike rožic in jih postavili na okensko polico, spet drugi pa boste začeli z bolj aktivnim ukvarjanjem, vadbo in skrbjo za svoje telo. Vaša spomladanska energija bo usmerjena v obnavljanje, prebujanje vašega telesa, duše in vsega življenja.

C

Le kaj čakate? Skočite v naravo četudi je še mrzlo. Skočite v športna oblačila in prehitite pomlad, ki sedaj počasi prihaja tudi z bolj prijaznim vremenom. Zakaj vam tako govorim? Ker se nakazuje, da boste to pomlad vedno pred drugimi, vedno prvi v vrsti in vedno prvi tudi v vsemu ostalemu. A le glejte, da pri temu hitenju ne boste pozabili na osnove, na družino. In ne pozabite vseh tistih, ki bodo to pomlad zaspani, spodbujati, prebujati in jim vlivati moč za naprej.