A – Nikar ne potiskajte v smeri kjer dobro veste, da ne bo uspela. Nima smisla. Raje prihranite energije za malo kasneje, ko boste pa res morali dati vse od sebe.

B – Na uho vam bodo prišle informacije, ki bodo samo potrdile vaše domneve v povezavi z vašimi čustvi in dogajanjem v ljubezni. Lahko, da vas bo nekdo prijetno presenetil.

C – Taktizirajte, če želite uspeh. Ohranjajte koncentracijo in logično razmišljajte, da vas kdo ne bo prinesel naokoli.

D – Ne bo vam šlo. Obenem pa boste še pred pravim dogajanjem zapustili vse skupaj. Zato velja imeti v tem tednu potrpljenje. Meditirajte.

E – Če imate ljubico ali ljubimca, vas lahko ta teden nekdo odkrije. Če pa ste pridni in zvesti, pa le glejte, da vam kdo kaj takega ne podatkne.

F – Spremembe so v zraku. Jih čutite? Še ne? Zapnite si varnostni pas kajti lahko bo šlo zelo hitro.

G – Romantika bo na visokem nivoju. Ljubili boste in bili ljubljeni. Glejte le, da ne boste ustvarjali drame, za katero boste porabili odločno preveč energije.

H – Držali se boste bolj doma in čakali, da vas kdo poišče preko facebooka ali pa boste čakali, da se vam nekdo opraviči. In imate prav. Zakaj bi vi vedno bili prvi?

I – Poglobili se boste v vaše odnose z ljublejno osebo. Če pa ste samski vedite, da boste v tem tednu imeli zelo, zelo močno karizmo.